top of page

Om oss

Engelbreth Flislegging har siden 2006 tilbudt profesjonelle tjenester innen flislegging, avretting og epoxy. Vi har erfaring og kunnskap som gir oss muligheten til å tilby våre kunder de beste løsningene tilpasset deres behov og ønsker.

Vi elsker å jobbe med italiensk design, spesielt storformat fliser, som gir et unikt og delikat uttrykk. Norfloor er vår leverandør, og noen av våre favorittmerker er Imola ceramica, Terratinta og Florim.

Vi er en bedrift som verdsetter kvalitet, punktlighet og god kundebehandling høyt. Vi er opptatt av å levere høy kvalitet på alt arbeid vi utfører, og vårt mål er å sørge for at kunden alltid blir fornøyd med resultatet. Vi strekker oss langt for å sikre at prosjektet blir fullført til avtalt tid og pris.

Vi innehar våtromssertifikat, noe som betyr at vi har spesialisert oss på å utføre arbeid på en trygg og sikker måte i våtrom. Dette sikrer våre kunder at alt arbeid som utføres i deres hjem vil være utført i henhold til forskriftene, og at de kan føle seg trygge på at alt er gjort på en profesjonell måte.

Vi er her for å hjelpe deg med dine flisleggingsbehov og vi er klare til å gå i gang med ditt prosjekt når du er klar. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine planer, eller for å få et tilbud på våre tjenester.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Plassering av keramiske fliser
bottom of page