top of page

Våre tjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen flislegging og oppussing av boliger og andre bygg. Som flisleggere har vi lang erfaring og kompetanse innen faget, og vi er stolte av å kunne tilby tjenester av høy kvalitet til våre kunder.

Totalenterprie bad

Totalenterprise bad

Engelbreth Flislegging tilbyr totalentreprise av bad, der vi tar ansvar for hele prosessen med å pusse opp badet ditt. Vi har lang erfaring og kompetanse innen faget, og vi har gjennomført en rekke vellykkede prosjekter i samarbeid med våre kunder.

Våre tjenester innen totalentreprise av bad inkluderer alt fra planlegging og design til materialvalg, arbeid og ferdigstillelse. Vi tar også ansvar for å koordinere med andre fagfolk som elektrikere, håndverkere og rørleggere for å sikre at prosjektet blir fullført på en effektiv og profesjonell måte.

Vi samarbeider med andre fagfolk for å sikre at alle aspekter av prosjektet blir ivaretatt. For eksempel samarbeider vi med Elman for å sikre at alle elektriske arbeider blir gjort i henhold til forskriftene og på en sikker måte. Vi samarbeider også med A-Bygg for å koordinere alle bygningsarbeidene som må gjøres. Og når det gjelder rørleggerarbeid, så samarbeider vi med Dahlen Rørlegger AS. Dette samarbeidet sikrer at alle fagområdene blir ivaretatt på en profesjonell og effektiv måte.

Vi har fokus på å tilby våre kunder tjenester av høy kvalitet og å levere prosjekter til avtalt tid og pris. Vi vet hvor viktig det er å ha et bad som fungerer som det skal og som er tilpasset dine behov, og vi legger stor vekt på å levere resultater som vil gi deg glede og tilfredshet i mange år fremover.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om vår Totalentreprise av bad-tjeneste eller for å få et uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å høre fra deg!

dahlen vvs.png

Her befinner vi oss hos en fornøyd kunde som har valgt å installere store fliser (120x120) fra Florim Ceramiche fantastiske Rock Salt-serie på badet sitt. Dusjsone er utformet med forskrifstmessig 1:50 fallforhold. Norfloor AS har stått for leveransen av flisene, og vi har utført jobben med vår faglige ekspertise. Resultatet er et lekkert bad som oser av stil!

andre tjenester

Avretting

Avretting av gulv er en annen tjeneste vi tilbyr. Dette er viktig før flislegging for å sikre en jevn og plan overflate, og vi har kunnskapen og erfaringen som trengs for å gjøre dette på en effektiv måte.

Flislegging

Vi tilbyr også flislegging for både gulv og vegger i baderom, kjøkken, entreer, og andre områder i boligen eller bygget ditt. Vi har erfaring med ulike flisetyper og vet hvordan de best kan brukes for å oppnå et vellykket resultat.

Epoxy

Epoxygulv er en robust og holdbar løsning som tåler slitasje og er enkel å vedlikeholde. Vi kan også tilby installasjon av epoxygulv for boliger og kommersielle miljøer.

Ildsted og ovner

Vi kan også installere ildsteder og ovner og legge fliser rundt dem for å skape en estetisk og funksjonell helhet. Vi har kunnskap om hvilke typer fliser som passer best rundt ulike typer ildsteder og ovner, og hvordan disse skal installeres på en trygg og holdbar måte.

fislegging
epoxy
ildsted

Kvalitet

Vi er dedikert til å tilby kundene våre tjenester av høy kvalitet og til å levere prosjekter til avtalt tid og pris. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre tjenester eller for å få et uforpliktende tilbud.

Christian Engelbreth Petersen

Eier og driver av Engelbreth flislegging AS

bottom of page